Voorstelling

LNB bvba is gespecialiseerd in de plaatsing, herstelling en het onderhoud van zowel elektriciteit, netwerkbekabeling, sanitair, cv, ontstoppingen en cameracontroles van afvoerleidingen, lekdetecties en.

Reeds in 1980 richtte Luc Bonne LNB op. Doel van de bvba was oorspronkelijk de verkoop, onderhoud en herstelling van particuliere elektro-huishoudapparatuur en industriële koelapparatuur. Aanneming en plaatsing van verlichting,keukens en elektriciteitswerken. Plaatsing en onderhoud van warmtepompen en thermische installaties.

Oorspronkelijk voerde Luc heel wat herstellingen uit; elektriciteit, sanitair, centrale verwarming, koeling, airco. Maar stilaan kwamen er meer en meer plaatsingen en onderhoud van zowel koeling als airco bij.

In april 2005 kwam Steve Bernaerts bij LNB werken. Steve ging zich specialiseren in koeling en airco. Stilaan ging LNB zich dan ook meer en meer richten op koeling, airco en klimatisatie.

Sinds juli 2008 is Steve samen met Luc zaakvoerder bij LNB. Doel is om de zaak verder uit te bouwen en verder te specialiseren.

Ondertussen kunnen we stellen dat LNB twee compartimenten telt. Luc houdt zich vooral bezig met alles wat rond koeling en airco draait. Steve houdt zich dan weer meer bezig met alles wat draait rond elektriciteit, sanitair en cv en neemt ook graag de ventilatie voor zijn rekening.

Zo heeft ieder zijn specialiteit waardoor de klant bij de juiste persoon terecht komt en zo de juiste en meest up-to-date informatie krijgt.

In 2011 volgde Steve ook een opleiding tot technicus gasvormige brandstoffen.

Sinds 2012 merken we dat we meer en meer te maken hebben met vertopte afvoerleidingen, breuken in de afvoerleidingen, lekken van water- of cv leidingen. Daarom beslisten we om ook dit segment uit te bouwen. We kunnen u nu ook verder helpen met cameracontroles, ontstoppingen van afvoerleidingen, onderhoud van putjes en lekdetecties.

Ondertussen hebben we beslist de koeling definitief stop te zetten. Steve is al een tijdje uit de branche en zo kunnen we ons meer toespitsen op de sectoren waar hij ondertussen een goede kennis heeft opgebouwd en goede service heeft uitgebouwd, nl elektriciteit, sanitair en cv, ontstoppingen, onderhoud en cameracontroles van afvoerleidingen en lekdetecties.